Over ons

Bewonerscommunicatie Noord-Nederland

Een hele mond vol. Dat realiseren we ons. Het laat wel meteen zien waar we voor staan. Bewoners. Groepen. Mensen. Wij denken dat zij als huurders, woningeigenaren en gebruikers van de omgeving meer, anders maar vooral beter betrokken kunnen worden bij nieuwe plannen, renovatie en veranderingen in hun leefomgeving. Wij zetten ons dan ook volledig in voor de communicatie richting bewoners op het gebied van wonen en leefbaarheid.

Vanuit deze overtuiging adviseren en organiseren we, geven we training en ontzorgen we organisaties in het overbrengen van hun boodschap. Omdat tevreden bewoners de sleutel zijn voor het succes van je project staan bewoners bij ons centraal. Hierbij hebben we uiteraard goed oog voor de belangen van onze opdrachtgevers.

Wij spreken de taal en nemen bewoners mee in een begrijpelijk verhaal die ze ook nog eens na kunnen vertellen.

Missie

We weten allemaal dat een communicatieboodschap goed en begrijpelijk overbrengen belangrijk is. Het maakt of breekt immers je project. Tóch gaat het geregeld mis. Worden er kansen gemist of weerstand gecreëerd. Dat komt omdat het écht iets van je vraagt om je ontvangers goed te informeren. Om bewoners daadwerkelijk met je boodschap te bereiken en hun vervolgens mee te nemen in het proces. Dat is precies waar we voor staan. Waarom wij er zijn. Waar we een een bijdrage aan willen leveren. Het kan anders!

Sandra over Froukje

Froukje kan zich als geen ander inleven in een bewoner. Door in de huid van de bewoner te kruipen weet ze een boodschap zo over te brengen dat een bewoner zich gehoord voelt. Naast het rechtstreeks communiceren met bewoners, is Froukje ook in projecten altijd een zeer gewaardeerde collega. Ze houdt het overzicht, de belangen van de verschillende partijen helder voor zich en met haar empathisch vermogen ondersteunt ze een team daar waar nodig. Ze schakelt snel, pakt zaken met beide handen aan zonder dat het haar ontglipt en heeft het talent om soms ook even de vinger op de zere plek te leggen zonder dat het al te veel pijn doet. Dat komt omdat ze nooit alleen de zere plek benoemt, maar ook meteen met je mee zal denken over hoe het anders kan en welke praktische en creatieve ideeën ze daarover heeft.

Froukje over Sandra

Met Sandra in je project kun je met een gerust hart loslaten en zelf achterover leunen. Daarom mag ik ook graag met haar samenwerken: omdat je weet dat het goed komt en je makkelijk iets aan haar kan overlaten. Zo werkt het ook bij bewoners: die zijn steevast tevreden over het contact. Sandra heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan in verschillende projecten. Haar grote kracht is haar contact met individuele bewoners. Sandra is voor veel bewoners een zeer gewaardeerde bewonersbegeleider. Het krijgen van taart, persoonlijke kaarten en/of bloemen is dan ook geen uitzondering. Bewoners waarderen Sandra omdat ze betrouwbaar en eerlijk is. Ze doet wat ze zegt. En als iets niet goed is, is het niet goed. Veel bewoners voelen zich snel vertrouwd bij haar.  Kent je project tegenslagen? Dan kan Sandra snel schakelen, goed incasseren en meedenken in oplossingen.