Voor wie

Aannemers

Als aannemer is je expertise met name bouwen en verbouwen. Daar ben je goed in en focus je je graag op! Steeds meer wordt er tijdens aanbestedingstrajecten ook gekeken naar hoe je omgaat en communiceert met bewoners tijdens projecten.

Bij een renovatie waarbij bewoners thuis blijven wonen wordt er namelijk veel van bewoners gevraagd. Of bewoners tevreden zijn over het proces draait vaak 30% om de  techniek en 70% om de emotie. Je communicatie is dus de sleutel naar een succesvol project. Wij kunnen je hierbij helpen op verschillende manieren.

Woningcorporaties

Als woningcorporatie heb je veel te maken met bewonerscommunicatie. Van renovatieprojecten, sloop, nieuwbouw en het organiseren van bewonersbijeenkomsten. Wij hebben met al deze aspecten ruime ervaring en zijn snel inzetbaar. Dat kan op verschillende manieren. We kunnen advies geven, een project uit handen nemen of bijvoorbeeld een bewonersbijeenkomst organiseren die een goede voorbereidingstijd en aandacht vraagt. 

Overheden en projectontwikkelaars

Bewoners informeren over je plannen en/of hun erbij betrekken is wat wij dagelijks doen en voor je kunnen verzorgen. Of het nu gaat om het betrekken van bewoners bij de wijkvernieuwing, het leiden van een klankbordgroep of een bijdrage leveren aan het communiceren met bewoners in het aardbevingsgebied.